Ionela Cozmiuc, medaliată cu de aur la Campionatele Mondiale Canotaj 2022

Data:

Ionela Lehaci Cozmiuc e campioană mondială în barca de simplu categorie ușoară. Relocată în barca de simplu după ce a rămas fără parteneră la dublu, Ionela și-a demonstrat, la Campionatele Mondiale Canotaj Racice 2022, clasa și forța, ambiția și motivația de a merge mai departe.

Dublă campioană mondială în barca de dublu categorie ușoară în 2017 și 2018, campioană europeană acum o lună la Munchen la simplu categorie ușoară, Ionela a rămas fără cplega de barcă la începutul anului.

”Gianina Beleagă a ales să treacă la categorie open și să lupte pentru un loc în barca de 8+1. Ionela a continuat în proba de simplu categorie ușoară și, chiar dacă aceasta nu e probă olimpică, a demontrat că atunci când talentul e dublat de muncă rezultatul încălzește sufletul”, explică COSR.

Citește și: Mobilizarea parțială decretată în Rusia îi determină pe moldovenii care au mai rămas în Federație să revină urgent acasă (presshub.ro)

”E cea mai valoroasă medalie pentru mine! Mai am două mondiale dar aurul ăsta e pentru sufletul meu! Aștept să plec în vacanță și voi vedea ce va urma. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, familie, antrenori, colectiv medical, federație! Celor care mi-au trimis mesaje le întorc gândul bun!” a punctat cu zâmbet campioana mondială Ionela Lehaci Cozmiuc, potrivit COSR.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul – WTA pregătește reguli noi

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul - WTA pregătește reguli...

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Trei dintre ultrașii...

Nicoleta Dincă și-a anunțat retragerea de la naționala de handbal feminin

Încă o jucătoare din vechea gardă își anunță retragerea...