Povestea tristă a Alexandrei, fata care a ucis un bărbat ce ar fi încercat să o violeze

Data:

Alexandra, fata de 16 ani care a ucis un bărbat ce ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze în locuința lui din Piatra Neamț, a fost internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), unde primeşte consiliere după şocul prin care a trecut.

Ea va fi cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ, acolo unde a înjunghiat un bărbat despre care a povestit că a sechestrat-o în casă şi a încercat să o violeze, conform antena3.ro.

În vârstă de 16 ani, Alexandra a abandonat școala și își căuta un loc de muncă. Plecase de acasă de aproximativ o săptămână. În urmă cu câteva zile, părinții au cerut sprijinul Poliției și au găsit-o la o prietenă, conform stirineamt.ro. Nu a vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dochia, și a rămas la o verișoară, în aceeași localitate.

Adolescenta a luat legătura online cu Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț (vizavi de Muzeul de Istorie). Acesta i-ar fi promis un loc de muncă în străinătate, iar luni seară fata a mers la el acasă.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...