Prefectul şi preşedintele PNL Olt, poze alături de violatorul din Brastavăţu

Data:

Prefectul şi preşedintele PNL Olt au fost fotografiați alături de Marian Stoian, bărbatul în vârstă de 33 de ani din Brastavăţu, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu propria fiică. Acesta este membru de vază al PNL Olt.

Mai mult, recent, liberalul s-a fotografiat alături de noii lideri ai filialei judeţene – prefectul şi deputatul Gigel Sorinel Ştirbu.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 20.00. Copila  în vârstă de 14 ani ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu liberalul Marian Stoian. Fata este colegă de clasă chiar cu fiica bărbatului în vârstă de 33 de ani.

Prefectul şi preşedintele PNL Olt lângă liberalul arestat preventiv

Relaţia a fost divulgată autorităţilor de către tatăl copilei de 14 ani. Marian Stoian a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: O dronă ar fi lovit sediul FSB din Belgorod. Presa de stat rusă a publicat o știre în acest sens, apoi a șters-o (Aktual 24)

La data de 13 martie a.c, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta”, transmite IPJ Olt.

Continuarea în Reporter 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: PNL Brastavăţu / Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...