O dronă ar fi lovit sediul FSB din Belgorod. Presa de stat rusă a publicat o știre, apoi a șters-o | Aktual 24

Data:

O dronă ar fi lovit sediul FSB. Presa de stat rusă a publicat inițial informația, apoi a eliminat-o potrivit cărora o dronă s-a prăbușit miercuri dimineața pe sediul regional al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din regiunea Belgorod, relatează Meduza.

Informația potrivit căreia clădirea ar fi fost lovită a fost publicată pentru prima dată de către agenția guvernamentală TASS și a fost preluată rapid de numeroase site-uri de știri locale.

Citând oficiali locali pentru situații de urgență, TASS a relatat că o dronă a spart geamurile clădirii și a deteriorat fațada acesteia.

Citește și: Parlamentul European solicită Federației Ruse să returneze integral României tezaurul național

O dronă ar fi lovit sediul FSB din Belgorod

După mai puțin de o oră, a șters articolul că odronă ar fi lovit sediul FSB, iar cel puțin șase site-uri de știri din Belgorod i-au urmat rapid.

Novaia Gazeta Europe a precizat că postările șterse de pe Telegram cu știrea sunt încă vizibile pe site-ul TGStat. O traducere a articolului a rămas și pe versiunea în limba engleză a site-ului TASS.

Oficialii ruși au raportat atacuri cu peste 60 de drone în diferite regiuni în noaptea de marți spre miercuri și miercuri dimineața.

Oficialii ruși au raportat atacuri cu peste 60 de drone în diferite regiuni în noaptea de marți spre miercuri și miercuri dimineața.

Aricolul integral în Aktual 24!

Citește și: Șefa-adjunctă a Reprezentanței Comisiei Europene în România, la Energy Forum: Cât costă să atingem obiectivele climatice

Dronele ucrainene fac ravagii în Rusia

Dronele ucrainene fac ravagii în Rusia. Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) a atacat cu zeci de drone în noaptea de 12 spre 13 martie trei rafinării de petrol din Rusia, din Riazan si Kstovo, în regiunea Nijni Novgorod, și Kirishi, în regiunea Leningrad.

După cum a relatat surse din cadrul serviciilor secrete ucrainene, aceste atacuri sunt o continuare a unei serii de operațiuni speciale împotriva rafinăriilor rusești pe care Serviciul de Securitate le-a lansat anterior.

„Implementăm în mod sistematic o strategie bine calculată pentru a reduce potențialul economic al Rusiei.

Citește și: Dronele ucrainene fac ravagii în Rusia: 3 mari rafinării distruse simultan

Sarcina noastră este de a priva inamicul de resurse și de a reduce fluxul de bani din petrol și combustibil pe care agresorul îl direcționează direct către efortul de război și uciderea cetățenilor ucraineni.”

Lukoil, a doua mare companie petrolieră din Rusia, a confirmat pentru agenția de presă de stat RIA Novosti că operațiunile de la unitatea de procesare Lukoil-Nizhegorodnefteorgsintez, din regiunea Nijni Novgorod, au fost suspendate temporar „din cauza incidentului”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Șeful contraspionajului polonez avertizează asupra unei potențiale invazii rusești | Aktual24

Șeful contraspionajului polonez avertizează asupra unei potențiale invazii rusești...

Vizita strategică a președintelui Xi Jinping în Serbia | Curierul Național

Vizita „strategică” a președintelui Xi Jinping în Serbia. Liderul...

Dispozitiv de ascultare găsit la ședința cu premierul Tusk | Aktual24

Dispozitiv de ascultare găsit la ședința la care urma...

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei, astfel...