Un președinte al Forței Dreptei din Vrancea, reținut pentru trafic de influență cu diplome de bacalaureat și permise de conducere

Data:

Un președinte al Forței Dreptei din Vrancea, din comuna Bârsești – Vrancea, Dorel Cojocaru, și complicea sa, au fost reținuți pentru trafic de influență cu diplome de bacalaureat și permise de conducere.

Cercetări ale DGA și DNA, în Vrancea, într-un dosar de trafic de influență și complicitate la trafic de influență. Oamenii legii au efectuat, miercuri, percheziții în județ, ridicând o serie de documente.

De asemenea, au fost aduse persoane la audieri. Printre cei audiați se numără și un bărbat din comuna Bârsești, Dorel Cojocaru, președintele Forța Dreptei Bârsești, și complicea sa, Ardeleanu Mădălina. În urma audierilor, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citește și Iohannis a promulgat Legea Pensiilor Speciale

Potrivit unor surse, cele două persoane reținute promiteau unor clienți că-i ajută cu obținerea permiselor de conducere și a diplomelor de bacalaureat. Astăzi, cei doi vrânceni vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, titrează Vrancea24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...