Primar din Teleorman reţinut după ce ar fi agresat sexual o minoră dintr-un centru de plasament

Data:

Un primar, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 17 ani. Victima era dintr-un centru de plasament din Bucureşti.

UPDATE: Minora de 17 ani dintr-un centru de plasament ar fi fost agresată sexual de primarul comunei Botoroaga, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Primarul, care este în funcţie de circa 20 de ani, ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment, când primarul ar fi fost singur cu minora.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală. Fata de 17 ani se află în plasament la un cămin privat din Sectorul 6.


Potrivit Poliției Capitalei, poliţiştii de la Secția 21, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție la o adresă de domiciliu, precum și la sediul unei instituții din județul Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei a transmis printr-un comunicat de presă că, în 6 septembrie Secția 21 a fost sesizată că în 21 august o fată în vârstă de 17 ani dintr-un centru de plasament din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat. 

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Teleorman”, mai spune Poliția Capitalei, precizând că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și Șefa Administrației Spitalelor București: Corupția este o crimă împotriva umanității

Conform unor surse judiciare, bărbatul reținut este primarul comunei Botoroaga din județul Teleorman, care este în funcție de peste 20 de ani.

Surse judiciare citate de Agerpres spun că primarul ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment.

PNL Teleorman, organizația din care face parte edilul, a anunțat că va convoca în regim de urgență Biroul Politic Județean în vederea excluderii din partid a primarului comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, titrează Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto – Libertatea

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related