Primăria Cluj-Napoca va face un cimitir pentru animalele de companie

Data:

Municipiul Cluj-Napoca va avea un cimitir pentru animalele de companie. Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc, informează Monitorulcj.ro.

Mulți clujeni au cerut Primăriei Cluj-Napoca înființarea unui cimitir pentru animalele de companiei.

Potrivit primarului Emil Boc, un cimitir distinct pentru animale este necesar în Cluj-Napoca, mai ales că statisticile spun că municipiul are cele mai multe animale de companie din România.

„Mai am o promisiune pe care vreau să o onorez, în sensul că voi căuta soluții să o rezolv o problemă care este de civilizație, dar deocamdată mai am de lucru deocamdată, este vorba despre un cimitir pentru animale”, a declarat primarul Emil Boc la un post de radio local.

Citește și: Cel mai mare proiect pentru creșterea transparenței și corectitudinii în instituțiile publice responsabile cu menținerea ordinii și cu actul de justiție

Cimitir pentru animalele de companie. Boc: „E civilizat să ai un asemenea cimitir”

Primarul municipiului Cluj-Napoca spune că „e civilizat și decent să ai și un asemenea cimitir”, potrivit Monitorulcj.ro.

„Așa cum este în lumea civilizată trebuie sa fie un cimitir distinct, acreditat, avizat de către Direcția de Sănătate Publică după rigorile respective. Deci, ne trebuie și teren și avizare, lucrez la acest demers, pentru că este civilizat și decent să ai și un asemenea cimitir pentru animale, de a oferi această posibilitate clujenilor. Suntem, cred, orașul cu cele mai multe animale de companie din România, așa cum arată statisticile USAMV-ului (…) Sunt locuri și în România și în lume unde ai o placă cu animalul de companie unde a fost îngropat. Repet, lucrăm la acest demers pentru că este o chestiune de respect și de civilizație”, a adăugat Boc.

Citește și: Forumul Judecătorilor: „Solicităm Curții de Conturi să verifice modalitatea de plată a procentelor din tranșele salariale restante din 2023”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...