Primăria Voluntari a inaugurat un sens giratoriu cu o statuie înfățișând doi bătrâni 

Data:

spot_img

Primăria Voluntari a terminat, recent, lucrările la un sens giratoriu pe două benzi construit pe șoseaua Pipera-Tunari, în dreptul Școlii Americane. Lucrarea a costat 3, 38 milioane lei fără TVA. Sensul giratoriu are amplasat în mijloc și un grup statuar înfățișând doi bătrâni.

”În vederea sistematizării circulației pe Bulevardul Pipera a apărut necesitatea executării unei girații pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Erou Iancu Nicolae și pod centura Tunari. Acesta a fost contractat și executat în 2023. Valoarea acestor lucrări este de 3.387.673 lei fără TVA. (adică puțin peste 4 milioane de lei cu TVA)”, se arată în răspunsul primăriei Voluntari.într-un răspuns pentru G4 Media.

Citește și Astăzi la Electric Castle: Iggy Pop urcă pe Main Stage, The Chemical Brothers nu mai vin la festival

Un constructor mare din piață a declarat că o ofertă calculată acum două luni pentru un giratoriu cu două benzi s-a ridicat la maxim 1, 48 de milioane de lei. ”Nu putem evalua însă valoarea operei de artă din giratoriu”, a precizat constructorul. Grupul statuar înfățișând doi bătrâni (pe soclu nu există nici o mențiune referitoare la personaje) a fost amplasat aproape simultan cu izbucnirea scandalului referitor la Azilul Groazei din Voluntari.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related