Primarul din Grădinari (Olt) a murit într-un accident rutier

Data:

Primarul din Grădinari (Olt) a murit într-un accident rutier. Mihai Ioana, primarul comunei oltene Grădinari, a încetat din viaţă, seara trecută, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul naţional DN 64, în localitatea Strejeşti. El avea 61 de ani.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut pe drumul național DN 64, în comuna Strejești. În eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt și un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Strejești, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Ulterior, pentru una dintre cele 6 persoane transportate la unitatea medicală a fost declarat decesul”, transmite IPJ Olt.

Citește și: O familie din Vâlcea a murit după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Este vorba despre primarul comunei Grădinari, Mihai Ioana, în vârstă de 61 de ani. Edilul se afla în maşina medicală condusă de bărbatul în vârstă de 52 de ani şi mergea la dializă.

Şofer băut şi sub influenţa drogurilor

Ambii conducători auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, respectiv o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Continuarea în Reporter 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related