Primarul Piteștiului anunță „premieră națională” ce a inaugurat Boc acum 4 ani

Data:

La finele lunii trecute, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, anunţa locuitorii urbei despre o premieră naţională în cartierul Trivale. „Astăzi au fost recepționate cele 23 de platforme de colectare selectivă a deșeurilor, pe 5 fracții (gunoi menajer, sticlă, hârtie/carton, plastic/metal, biodegradabil), în cartierul Trivale. Este o premieră pentru orașul nostru, dar și la nivel național!”, a anunțat edilul. Doar că, acum 4 ani, primarul Clujului, Emil Boc, inaugura același sistem de colectare.

Fix acelaşi sistem, de platforme de colectare selectivă a deşeurilor, cu acces pe bază de cartelă electronică, fusese inaugurat la Cluj-Napoca, de primarul Emil Boc, în toamna lui 2019 (foto sus). Deci cu aproape patru ani înainte de „premiera naţională” de la Piteşti. Clipul video realizat de municipalitatea din Cluj-Napoca poate fi vizionat aici.

Citește și De ce greva magistraților, deghizată în „protest”, este ilegală

„Azi (23 octombrie 2019 – n.n.)  a fost dată în folosință în municipiul Cluj-Napoca prima platformă subterană pentru colectarea selectivă a deșeurilor cu acces pe bază de cartelă. Aceasta face parte din proiectul pilot demarat de primărie pentru 12 puncte gospodărești din municipiu, la care sunt arondate 33 asociații de proprietari.

Proiectul presupune instalarea unui sistem de acces pe bază de cartelă pentru persoanele arondate punctului gospodăresc, care permite de asemenea monitorizarea și avertizarea cu privire la gradul de umplere al containerelor, pentru intervenții prompte din partea operatorului de salubritate”. (Emil Boc, primar Cluj-Napoca). E clar, în toată tărăşenia asta vinovat e primarul Clujului, Emil Boc, care se face vinovat de faptul de a-i fi furat dlui Cristian Gentea bunătate de „premieră naţională”, scrie Sorin Simion, în Argeșul Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
1 COMENTARIU
  1. Mă/ne deranjează profund scriptologi de presă care omit voit să scrie apartenența politică a primarului sau a altora . Fac economie de 3-4clicuri doar. De la mama ciorilor unde locuiesc accesez paginile de marș media nu am știință dacă Gentea e de la PSD sau de la AUR sau de la PNL ! Cînd mai omiteți în viitor să considerați că sigur ați fost suduiți neaoș în gînd sau cu voce de la 2000-7000km și autorul și redacția .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...