Propagandă AUR eșuată, chiar dacă a fost mascată sub un show de comedie și cu chipsuri gratis

Data:

Propagandă AUR eșuată la un show de comedie cu intrare liberă și „snacks-uri și sucuri gratuite”, dedicat tinerilor între 18 și 35 de ani.

Organizat de AUR și promovat intens pe Facebook, evenimentul a reușit să strângă, sâmbătă seara, în punctul maximum cira 40 de persoane în sediul filialei Constanța, conform estimărilor reporterului Info Sud-Est care a participat incognito la eveniment. 

n sala pregătită cu 120 de scaune, unde “snacks-urile și sucurile gratuite” erau așezate lângă listele de semnături pentru europarlamentare, participanții la show-ul de “divertisment” au ascultat mai întâi trei discursuri politice, care nu erau anunțate în program și au fost îndemnați de mai multe ori să susțină partidul.

Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, a apărut la spectacol și a susținut un discurs. Acesta a stârnit un scandal în urmă cu o săptămână după ce a spus că cine suferă de depresie „nu a luat suficientă bătaie când era mic” sau că „depresia se tratează cu bătaie”, iar bătaia „e ruptă din Rai”.

Citește și: Cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi: nu răspunde la telefon

Propagandă AUR eșuată. Nu au venit oameni

Evenimentul a fost prezentat, pe rețelele de socializare ca un spectacol de stand up al comediantului Paul Mirea, fost participant la iUmor, unde „vei fi răsfățat cu gustări și băuturi gratuite în timp ce te distrezi la spectacol”.

Cei care doreau să participe o puteau face prin platforma mobilă a AUR. Puțin peste 40 de oameni au luat parte la eveniment, deși sala era amenajată pentru o mulțime considerabil mai mare – peste 120 de scaune, din care două treimi au rămas goale.

Numărul de stand up al comediantului Paul Mirea, singurul prezent pe flyere și în descrierea evenimentului de pe Facebook, a fost precedat de trei discursuri politice din partea reprezentanților partidului: Dan Moraru, coordonatorul filialei Constanța a partidului AUR, Ovidiu Cupșa, candidatul la primăria Constanța și Nicolae Vlahu, care candidează pentru un loc în Parlamentul European. 

Continuarea în Info-Sud Est

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Info Sud-Est / Cristian Andrei Leonte)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Acuzații de mită electorală. Mihai Polițeanu, candidat independent la...

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...