Cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi: nu răspunde la telefon

Data:

Cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi, am vrut să aflăm chiar de la candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu este doctor ortoped, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București, este managerul aceluiași spital, dar și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București.

Citește și: Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

În plus, după cum PRESShub a scris, împreună cu soția, candidatul PSD-PNL pentru Primăria București deține o clinică medicală, o farmacie și o societate care se ocupă de vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Citește și: Afacerile de milioane ale doctorului Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Întrebarea care a apărut firesc din momentul în care doctorul a anunțat că a mai primit o însărcinare, cea de candidat al unei alianțe politice, a fost cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi, să facă afaceri profitabile și să meargă și în campanie electorală.

Cătălin Cîrstoiu nu e interesat să explice

PRESShub a vrut să afle chiar de la candidatul PSD-PNL cât timp petrece, zilnic, la fiecare dintre cele patru slujbe plătite de stat, în condițiile în care fiecare este cu normă întreagă, ceea ce înseamnă că fiecăreia ar trebui să îi aloce 8 ore de muncă pe zi.

Doar că 8 x 4 rezultă 32 de ore pe zi pe care ar trebui să le muncească prof.dr. Cătălin Cîrstoiu.

Citește și: Cătălin Cîrstoiu are o avere mai mare decât apare în declarațiile sale: apartamente la Mamaia și Sinaia, dar și autoturisme de 100.000 de euro bucata

Având în vedere că, din postura de candidat, are tot interesul să lămurească aceste chestiuni, l-am contactat telefonic de mai multe ori. Pe cele două numerele de telefon pe care le deține. Fără succes. I-am trimis și un mesaj pe Whatsapp, cu două întrebări:

1. Aveți, în acest moment, patru slujbe la stat: doctor, șef al Secției de Ortopedie, manager al Spitalului Universitar de Urgență și decan la UMF Carol Davila. Cum reușiți să acoperiți, în timpul unei zile de lucru, toate sarcinile aferente acestor funcții? Câte ore dedicați fiecăreia zilnic?

2. Praxis Medical SRL are sediul în Mioveni, Argeș. În 2022, societatea care are ca obiect de activitate „comerț al produselor farmaceutice”, (farmacie) a avut o cifră de afaceri de 854.000 de lei și un profit de 687.000 de lei, cu doi angajați. Cum se explică un profit atât de mare raportat la cifra de afaceri? Pare că firma dumneavoastră aproape nu a avut cheltuieli.

Au trecut 9 zile de când i-am adresat aceste întrebări, Whatsapp ne arată că doctorul a citit mesajele noastre, dar nu am primit nici un răspuns până în prezent.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.
4 COMENTARII
  1. Vă rog să renunțați domnule Chiruță. Nu așteptați ca NE-oameni ca psd-istii și pnl-iștii cu candidatul lor ” independent” cu tot să se comporte manierat, omenește. Ei ori nu răspund la telefon, ori răspund răstit și arogant. Atâta știu, atâta fac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz, respinse de instanțe

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz la un nou...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...