Eșec pentru Șoșoacă la mitingul din Piața Constituției: un singur tractor și nici un protestatar

Data:

Eșec pentru Șoșoacă la mitingul din Piața Constituție, care a început duminică și este programat să dureze până marți.

Din cele 200 de vehicule și 5.000 de persoane care au fost anunțate, a ajuns duminică, în fața Palatului Parlamentului, doar un singur tractor.

Eșec pentru Șoșoacă. Fermierii resping politizarea

Un posibil motiv pentru care protestul ar putea eşua ar fi pentru că fermierii doresc să evite politizarea protestului, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că cererea pentru autorizarea mitingului a fost depusă de un membru al partidului lui Şoşoacă.

Deși la București a venit un singur tractor, la Afumaţi protestul a continuat, iar protestatarii au afirmat că nu vor veni în Piaţa Constituţiei pentru că acel protest e politizat, potrivit The Epochtimes Romania.

Fermierii şi transportatorii care s-au adunat lângă București, în comuna Afumați, i-au alungat acum câteva zile şi pe Simon şi pe Şosoacă de la protestul lor.

200 de vehicule și 5.000 de oameni fuseseră anunțati

Mitingul din Piața Constituției se anunța a fi unul masiv, care ar fi blocat Bucureștiul. Autorizat de Primăria Capitalei pentru trei zile consecutiv, a început duminică și se încheie marți, după următorul program:

  • Între orele 6:00-6:30, adunarea mijloacelor auto (maxim 100 tractoare și 100 capete tractor de tir) pe Sos. Alexandriei, banda 1 de circulație l, segmentul cuprins între Șoseaua de Centură și Sos. București Măgurele.
  • Între orele 6:30-7:00, deplasarea mijloacelor auto până în Piața Constituției pe traseul: Sos. Alexandriei-Calea Rahovei-stânga Bulevardul Tudor Vladimirescu- Dreapta Calea 13 Septembrie- stânga Bdul. Libertății – Piață Constituției. Deplasarea se face cu respectarea regulilor de circulație, fără restricții de trafic.

Mitingul din Piața Constituției se va desfășura astfel:

  • Între orele 9:30-22:00 va avea loc mitingul de protest din Piața Constituției.
  • Între 22:00-23:00 defluirea participanților.

Dar, acest eșec pentru Șoșoacă ar putea schimba planurile.

Citește și Statul ratează și a doua licitație pentru lărgirea autostrăzilor care pornesc din București

Eșec pentru Șoșoacă, anunțat încă de când a fost alungată

Minitingul din Piața Constituției a fost organizat, potrivit documentelor depuse la Primăria București, de un membru al partidului SOS, al Dianei Șoșoacă.

Pe 11 ianuarie, senatoarea a venit la Afumați, undre s-au adunat fermierii și transportatorii care protestează, dar a fost huiduită de aceștia. Au acuzat-o că le confiscă protestul și că a venit în scop electoral.

Nervoasă, Diana Șoșoacă le-a strigat „Violatorilor”. Anterior, fusese alungat și George Simion, liderul AUR.

Protestatarii au afirmat că politicienii au făcut circ și au vrut să spargă baricada de jandarmi, dar că i-au refuzat pentru că nu vor scandal, ci să-și rezolve problemele.

„Au vrut să spargem baricada cu jandarmii, dar noi suntem pașnici”, „Nu am venit să facem circ, am venit să facem dreptate” și „Noi nu suntem cu ei“ (cu George Simion și Diana Șoșoacă – n.red.)”, au spus oamenii care protestează.

Manifestanții sunt conștienți că politicienilor nu le pasă cu adevărat de probleme lor, ci doar „au venit pentru ei, că se apropie alegerile”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
1 COMENTARIU
  1. Mare greșeală au făcut protestatarii. Ce dovadă mai bună puteau avea, că sunt fermieri, decât având printre ei un sac cu cartofi. Chiar daca erau de calitate îndoielnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related