PSD a pregătit activul de pensionari din Stâlpeni, pentru a ne amăgi și în 2024 cu cifre false și promisiuni

Data:

PSD a pregătit activul de pensionari din Stâlpeni. Într-o postare de pe propria pagină de Facebook apărută vineri, 23 februarie 2024, PSD Argeș a anunțat că a avut o întâlnire cu activul de partid din Stâlpeni, pentru pregătirea campaniei.

Participanți inediți și invitați „speciali” la  ședința OPSD Stâlpeni

Din Stâlpeni au fost prezenți câțiva pensionari și 3-4 tineri, printre care administratorul societății de apă și canalizare APA SERV TOP STÂLPENI SRL, Adrian Fica. Dintre oficialitățile comunei, au onorat cu prezența primarul Gabi Șerbănoiu, care pare să se fi împăcat cu partidul după ce acesta a lipsit ca imagine și mesaj din toate acțiunile sale cu tentă electorală din ultimii ani, Mariana Machedon, viceprimar și vicepreședinte al Biroului Județean al PSD Argeș, precum și administratorul comunei, Eugen Mesteacăn.

De la județ a participat președintele Consiliului Județean, dar și al PSD Argeș, Ion Mînzînă. Acesta a fost declarat de publicația „Ziariștii”  drept „Nesimțitul Săptămânii în august 2023, după ce a mărit statul de organizare al Consiliului Județean Argeș cu 55 de posturi, de la 200 la 255, în timp ce Marcel Ciolacu ne cerea tuturor austeritate bugetară.

Citește și: Cinci sisteme de rachete americane care au schimbat soarta războiului în Ucraina. Rachetele care au eliminat o mulțime de tancuri ale Rusiei (Aktual 24)

Tot în calitate de invitați de la județ au participat deputatul Nicolae Pavelescu, nelipsit de altfel de la evenimentele organizate de primărie și de partid la Stâlpeni, precum și vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, politician a cărei soție a fost condamnată acum o lună la 8 luni de închisoare și 40 de zile de muncă în folosul comunității pentru comercializare de produse contrafăcute. De la organizația județeană de pensionari au participat Vasile Negoescu, consilier județean și președinte OPSD Argeș și Ghiorghe Vătășescu, secretar executiv OPSD Argeș.

Și anul acesta PSD va avea același mesaj, de garant al pensiilor

Din imaginile publicate, dar și din postarea de pe Facebook, am aflat că mesajul pe care PSD îl va folosi în campanie și anul acesta va fi axat pe creșterea pensiilor, un subiect de interes pentru membrii organizației de pensionari a partidului. Ca și în 2020 se promit creșteri mari de venituri la pensii, dacă votanții vor alege PSD, așa cum se observă pe unul din pliantele ținute în mână de administratorul public Eugen Mesteacăn.

Continuarea în Gazeta de Stâlpeni!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: PSD Argeș / Facebook)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related