Dragoș Ciobotaru va fi președinte interimar la PNL Vrancea, Valentin Resmeriță va conduce PNL Focșani

Data:

Dragoș Ciobotaru va fi președinte interimar la PNL Vrancea. Mai mulți membri din conducerea PNL Vrancea au discutat, astăzi, cu șefii naționali ai partidului. Principalul subiect l-a constituit stabilirea unui președinte interimar la filiala PNL Vrancea după decesul fulgerător al fostului președinte, Cătălin Toma.

În urma discuțiilor cu cei din conducerea națională a PNL, a reieșit o variantă ce cuprinde două componente. În primul rând, președinte interimar al filialei județene Vrancea a PNL ar urma să fie numit Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi.

Citește și: Ceasuri care spun o poveste. Steve McQueen și Tag Heuer

Mai mult, s-a agreat și o schimbare la nivelul conducerii organizației PNL Focșani: în funcția de președinte interimar ar urma să fie desemnat omul de afaceri Valentin Resmeriță, propus a candida pentru funcția de primar al municipiului Focșani. Cel mai probabil în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL de marți, 27 februarie, se vor oficializa deciziile privind numirile de la Vrancea.

Dacă se mențin aceste propuneri, atunci cei doi președinți interimari vor fi și candidații PNL la cele mai importante funcții din administrația locală, la alegerile din 9 iunie: Dragoș Ciobotaru va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, iar Valentin Resmeriță va candida pentru postul de primar al municipiului Focșani.

Articolul integral în Vrancea 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...