PSD, ironii la adrea PNL: „Costel Alexe și Mihai Chirica fac echipă pentru Iași, au adunat împreună 7 dosare penale”

Data:

PSD-iștii ieșeni critică echipa liberalilor din capitala Moldovei după ce procurorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Costel Alexe, președintele PNL al consiliului județean.

„Costel Alexe și Mihai Chirica fac echipă pentru Iași. Împreună au adunat până acum 7 dosare penale și niciun proiect de interes major pentru comunitate! Iașul pare condamnat la stagnare și subdezvoltare din cauza problemelor penale ale celor care administrează vremelnic Consiliul Județean (CJ) și Primăria Iași.

Din 2020 și până astăzi, liberalii Costel Alexe și Mihai Chirica s-au făcut remarcați doar prin prisma competiției de dosare de corupție în care au intrat și nu prin proiectele și fondurile atrase pentru ieșeni”, arată PSD Iași.

Costel Alexe e vizat de procurorii DNA într-un nou dosar de abuz în serviciu în formă continuată.

„Subiectul pare o rețetă brevetată deja de liberali, în sensul că un apropiat al președintelui Consiliului Județean a fost numit într-o funcție de conducere publică, în condițiile în care persoana respectivă nu îndeplinea condițiile necesare pentru angajare.

Reamintim faptul că, DNA a întocmit recent un alt doar penal cu privire la angajările politice de la Apele Române Iași, unde, printre cei vizați se află și Petru Avram, cumătrul lui Costel Alexe”, arată PSD Iași, citat de G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă | Reporter24

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă....