Guess Who a fost depistat pozitiv la cocaină, în trafic, în București

Data:

Guess Who, pe numele real Laurențiu Mocană, a fost depistat pozitiv la cocaină după ce a fost testat în trafic, în Sectorul 1 din București, potrivit informațiilor G4Media.ro.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

Citește și: Șamanii și vracii economiei: oamenii din spatele măsurilor fiscale

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Guess Who nu este la prima abatere

Guess Who nu era singur în mașină, ci era însoțit de iubita lui. În timp ce se afla în coloană, în trafic, Guess Who a trecut de un agent care l-a ignorat, dar al doilea i-a făcut semn să oprească mașina.

Guess Who este cântăreț de muzică rap și hip-hop, dar și un cunoscut producător muzical. Potrivit sursei citate, artistul are numeroase piese în care vorbește despre consumul de stupefiante, iar contul său de Youtube are milioane de vizualizări.

„Se aşteaptă nişte rezultate şi atât. O zi bună, la revedere”, a fost singura declarație făcută de artist, scrie observatornews.ro.

Pentru Guess Who, nu este prima abatere de acest fel. În 2022, în ajun de Crăciun, artistul fost prins băut la volan, tot în Capitală.

De asemenea, în urmă cu doi ani, de această dată în Bacău, a fost oprit pentru că circula cu viteză. În ambele situații, permisul i-a fost suspendat.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook GuessWho)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Argeș. Un mort şi doi răniţi

Accident grav în Argeș. Un bărbat a murit şi...

Protest la Cotroceni, după ce Iohannis a dat liber la furat 1 milion de euro

Protest la Cotroceni, organizat de Corupția Ucide, după ce...