REPORTER DE IAȘI: „Belina” Miroslavei s-a făcut în circuit închis: șefa de la Achiziții, nepoata de la Cadastru și fiul primarului

Data:

Caruselul corupției la Primăria Miroslava. Un teren de 3,34 hectare a trecut din domeniul privat al comunei condusă de liberalul Dan Niță în proprietatea persoanei fizice Bogdan Niță, fiul primarului.

Transferul nu a fost direct, ci printr-o suveică spectaculoasă în care au fost implicați toți oamenii primarului: șefa Biroului Achiziții Publice, viceprimarul, consilierii locali din mandatul trecut, dar și un personaj-paravan.

Prețul cu care feciorul a luat terenul comunei, un mizilic. Întreaga afacere este o piesă de teatru absurd: Corupția în trei acte.

Acțiunea s-a desfășurat pe parcursul mai multor ani în Miroslava, comună satelit a Iașului, una dintre cele mai bogate localități rurale din România, condusă în ultimii 14 ani cu mână de fier de primarul PNL Dan Niță.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Ucişi pentru că încearcă să fie buni. DEZVĂLUIRI despre crimele brutale ale regimului comunist chinez

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related