Reşedinţă secretă a lui Putin, descoperită în apropiere de Finlanda 

Data:

Reşedinţă secretă a lui Putin, descoperită în apropiere de Finlanda. Preşedintele Vladimir Putin ar deţine o reşedinţă foarte bine păzită în apropierea graniţei Rusiei cu Finlanda, a anunţat luni publicaţia de investigaţii Dossier Center, potrivit The Moscow Times.

Situată la 30 de kilometri de Finlanda, în nord-vestul Republicii Karelia din Rusia, reşedinţa care i-ar aparţine lui Putin dispune de „trei case în stil modern pe malul Golfului Marjalahti, două heliporturi, mai multe chei pentru iahturi, o fermă de păstrăvi şi o fermă cu vaci pentru producţia de carne de vită marmorată”. Imaginile filmate cu drona ale proprietăţii, cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, dezvăluie, de asemenea, o cascadă despre care Dossier Center afirmă că a fost „furată” din Parcul Naţional Ladoga Skerries.

Citește și Întâlnire cu Oana Pellea, Ioan Stanomir și Lidia Bodea despre Lena Constante și volumele „Evadarea tăcută” și „Evadarea imposibilă”

Jurnaliştii nu au precizat cum au reuşit să capteze imaginile aeriene, menţionând doar că au reuşit să ocolească securitatea 24 de ore din 24, ofiţerii de informaţii şi bruiajul semnalului dronelor pentru a-şi realiza reportajul video, care seamănă cu investigaţiile anticorupţie ale criticului Kremlinului Alexei Navalnîi, aflat la închisoare. Un terasament de formă pătrată care ar fi apărut pe terenul reşedinţei din Karelia în urmă cu doi ani, împreună cu marcajele vehiculelor vizibile pe iarbă, ar putea indica semnele a ceea ce Dossier Center descrie ca fiind un sistem antiaerian. Localnicii spun că Putin vizitează proprietatea cel puţin o dată pe an, potrivit publicaţiei. Apropiaţi ai liderului rus ar fi comandat construcţia reşedinţei secrete, care a început în urmă cu peste 10 ani. Mai multe citiți în publicația The Epochtimes Romania.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. De ce este Skynex o armă precisă | Aktual24

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. Kievul...

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Planurile americanilor cu cele 81 de avioane rusești vechi achiziționate din Kazahstan | Aktual24

Planurile americanilor cu cele 81 de avioane rusești vechi...