Secție de Psihiatrie cronici cu bani din PNRR, la Spitalul din Alba Iulia

Data:

O Secție de Psihiatrie cronici a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia urmează să fie construită în curând în municipiu, pe un teren de peste 6.800 mp aflat în zona cartierului Pâclișa. Clădirea modernă va avea două etaje și o suprafață desfășurată de peste 2.100 mp. Investiția se va ridica la peste 32,2 milioane de lei, cu finanțare prin PNRR. 

Consilierii județeni din Alba vor avea de aprobat, în ședința din 20 decembrie, indicatorii tehnico-economici și devizul general la obiectivul de investiții „Construire și dotare Secție Psihiatrie cronici a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, amplasată în Alba Iulia – zona Pâclișa”.

Citește și: De ce s-a dublat numărul pensionarilor speciali în ultimii ani? Una din explicaţii: traiul mai bun

Potrivit proiectului, Secția de Psihiatrie cronici a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia urmează să fie construită pe un teren în suprafață de 6.842 mp, în zona Pâclișa, teren pe care urmează să fie construită și noua Secție de Boli Infecțioase, ce va avea o suprafață desfășurată de peste 4.200 mp.

Investiția se va ridica la 32.207.392,98 lei, cu TVA inclus, sursa de finanțare fiind Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Din bugetul local al județului Alba va fi asigurată cofinanțarea de 5% din valoarea proiectului.

Continuarea, în Alba24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursă foto: alba24.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related