Șefa Psihiatriei de la Spitalul Piteşti, reţinută pentru 147 de șpăgi în 4 luni

Data:

Șefa Psihiatriei de la Spitalul Piteşti, reţinută pentru 147 de șpăgi în patru luni. Doctoriţa Ramona Ileana Ştefanache urmează să fie prezentată unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Doctoriţa „lucra” destul de ieftin, se menţionează în comunicatul de presă al Parchetului. Şpăgile luate de ea variau între 50 şi 600 de lei. În plus, susţin procurorii, femeia împărţea şpăgile cu restul personalului medical.

Citește și Declarațiile Guvernului României în cazul Roșia Montană au dublat prețul acțiunilor Gabriel Resources

Șefa Psihiatriei de la Spitalul Piteşti lua șpăgile în birou

Conform anchetatorilor, „în perioada mai-august 2023, inculpata ar fi primit (şpăgile – n.r.) în biroul său din incinta Secţiei de Psihiatrie din cadrul spitalului, de la pacienţi sau rude ale acestora”.

În acelaşi dosar procurorii au mai pus sub controlul judiciar un asistent medical şi un registrator medical de la Spitalul Judeţean Piteşti. Aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, respectiv tăinuire.

Doctoriţa reţinută pentru multiple şpăgi e de loc din Vulcan, judeţul Hunedoara. A absolvit acum două decenii Facultatea de Medicină din cadrul universităţii de profil din Târgu-Mureş.

A lucrat o vreme la clinici de psihiatrie din Târgu-Mureş, înainte de a veni la Piteşti. În afară de postul de şefă de secţie la Spitalul Judeţean, dr Ramona Ştefanache oferea consultaţii, între altele, şi la clinica privată Natisan.

Mai multe citiți în publicația Argeșul Online.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
3 COMENTARII
  1. O întrebare daca ,va rog ,,e oare cineva în România cinstit?nu cred dar doamna doctor, Stefanache am cunoscut-o personal nu pot obiecta nimic,un doctor de elita ,cu un suflet,cum mulți nu-l au eu zic ca pt.un bolnav face mult,și ca doctor mia salvat soțul, era în ultimul grad de depresie,acum soțul meu e bine și nu pot sa ma gândesc cine a putut sai facă atita rău,repet mai rar doctor ca dumnea ei,păcat noi românii nu avem suflet ,nici constinta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related