Șeful consiliului de administrație al Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova

Data:

Șeful consiliului de administrație, prim-vicepreședintele executiv al LUKOIL, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central al Administrației Prezidențiale din Moscova, a declarat pentru RBC o sursă apropiată de Direcția Principală a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. Mai devreme, despre asta au scris canalele Telegram Mash și 112.

Ulterior, RBC a confirmat decesul lui Ravil Magaev la Spitalul Clinic Central, fără a preciza ce s-a întâmplat exact.

Potrivit interlocutorului RBC, incidentul s-a produs în jurul orei 7:30 dimineața, un manager de top a căzut de la o fereastră situată la etajul 6.

Citește și: Gorbaciov, iubit în Europa, blamat de unii ruși pentru colapsul URSS. „Moartea lui este un simbol al sfârșitului lumii unipolare”

Sursa a precizat că polițiștii lucrează la fața locului, intervievând tura de serviciu a lucrătorilor din spital și a pacienților. Potrivit acestuia, anchetatorii vor trebui să examineze înregistrările de la camerele de luat vederi.

Potrivit agenției Interfax, Maganov în anii 1980 a lucrat la Langepasneftegaz, care mai târziu a devenit parte a LUKOIL. De la înființarea societății pe acțiuni, a ocupat funcții de conducere în LUKOIL. În 2020, după decesul președintelui consiliului de administrație al companiei petroliere, Valery Graifer, a condus consiliul de administrație. (ZIARUL DE GARDĂ)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață | Deutsche Welle

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață,...

Efectul sancțiunilor împotriva Rusiei și Iranului este limitat, dar nu prea există alternativă

Sancțiunile împotriva Iranului există de 40 de ani iar...

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...