Locurile eligibile la europarlamentare să fie împărţite pe regiuni: „PNL nu are niciun europarlamentar din Moldova”

Data:

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a declarat, marţi, în cadrul Forumului Administraţiei Publice Locale PNL Iaşi, că, în prezent, Moldova nu are niciun europarlamentar liberal și a cerut ca locurile eligibile să fie împărţite în cadrul PNL pe regiuni.

„Prima bătălie este cea a europarlamentarelor. Noi am câştigat o singură dată aceste alegeri, în 2019, cu 27 la sută, când am luat zece mandate de europarlamentar. Dar vă spun, din păcate, un lucru: PNL nu are niciun europarlamentar din Moldova.

Prin urmare, dragi colegi, stimată conducere centrală, alegerea europarlamentarilor în 2024 dintre membrii PNL va trebui făcută pe regiuni. Moldova va trebui să dea un europarlamentar, iar Iaşiul are cea mai importantă organizaţie din Moldova”, a afirmat şeful liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru.

„Din păcate, PNL nu are niciun europarlamentar din Moldova. Prin urmare, dragi colegi, stimată conducere centrală, alegerea europarlamentarilor în 2024 dintre membrii PNL va trebui făcută pe regiuni. Moldova va trebui să dea un europarlamentar, iar Iaşiul are cea mai importantă organizaţie din Moldova”, a afirmat şeful liberalilor ieşeni.

Liderul liberal ieşean i s-a adresat premierului Nicolae Ciucă, spunându-i că Iaşiul nu cere nimic din ceea ce nu i se cuvinte, dar că judeţul are nevoie de investiţii.

„Domnule prim-ministru, Iaşiul nu cere nimic din ceea ce nu i se cuvine. Acest judeţ, cel mai mare din România după Bucureşti, conform ultimului recensământ, are nevoie de investiţii pentru ca întreaga regiune să se dezvolte.

Nu există un Iaşi puternic şi o Românie puternică fără o Moldovă puternică, iar noi sperăm ca această forţă politică, PNL, să radieze în întreaga regiune şi să putem ajuta şi colegii noştri din celelalte judeţe”, a precizat şeful PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Citește și: Drumul greu al unei victime pentru a obține acte de identitate noi!

Muraru și-a exprimat convingerea, la același eveniment, că PNL va câştiga alegerile locale în judeţul Iaşi.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO Facebook Alexandru Muraru

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related