Sesiune de informare în Argeș, în limba ucraineană, pentru detectarea timpurie a potențialelor cazuri de violență sexuală și trafic de persoane

Data:

Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică (ECLER), cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, organizează un program de training pentru detectarea timpurie a potențialelor cazuri de violență sexuală și trafic de persoane.

Training-ul va avea loc la sediul Consiliului, în Pitești, în data de 31 octombrie, fiind invitați profesioniști din domenii relevante, în mod special reprezentanți ai autorităților de aplicare a legii, serviciilor sociale sau de protecție a copilului și cadre didactice sau personal care lucrează cu tineri.

Având în vedere că riscurile de violență sexuală și trafic de persoane în rândul copiilor și tinerilor este în creștere, proiectul ProUCare urmărește prevenirea comiterii acestor infracțiuni, precum și identificarea și raportarea rapidă a indicatorilor infracționali.

Conform datelor raportate de Comisia Europeană, România este una dintre țările cu risc ridicat de violență sexuală și trafic de persoane.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la office@ecler.org sau să accesați site-ul proiectului – https://www.ecler.org/proucare.

Înregistrarea participanților se face prin completarea formularului electronic.

Proiect finanțat de Care – confederație globală care luptă de peste 75 de ani împotriva sărăciei și injustiției sociale și este coordonat și implementat la nivel național de Fundația SERA România (organizație neguvernamentală, non-profit, privată, care activează de 26 de ani în domeniul protecției copilului și al promovării drepturilor copiilor din România) cu sprijinul Care France și FONPC (Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copil).

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vremea Floriilor la Muzeul Național al Țăranului Român

Vremea Floriilor la Muzeul Național al Țăranului Român

Licitație publică de închiriere spațiu comuna Cerașu

Licitație publică de închiriere spațiu comuna Cerașu

Capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal disponibile în variantă NFT

Capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal disponibile în variantă NFT,...