Aktual24 | Sinuciderea fetelor din Lupeni: „Ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Ne omorâm din cauza voastră”

Data:

Sinuciderea fetelor din Lupeni: polițiștii din Hunedoara au descoperit mai multe mesaje transmise pe telefon de cele două adolescente. Ele par să dea vină pe colegii lor.

Alexandra Mocanu și Georgiana Siminescu aveau doar 15 ani și s-au aruncat sâmbătă seară de pe un turn al unei fabrici dezafectate din Lupeni. Ele erau bune prietene, foste colege de clasă.

Mesajele care explică sinuciderea fetelor din Lupeni

Polițiștii au găsit pe turn telefoanele și hainele fetelor. Într-unul dintre telefoane, a fost descoperit următorul mesaj:

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și ne omorâm din cauza voastră”.

De asemenea, pe Instagram, ambele au scris același mesaj: „Am plecat mai repede c„ anul 2023″.

Mesajele care explică sinuciderea fetelor din Lupeni

„O femeie din Uricani a anunțat poliția cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona ‘la ruine’, din Lupeni.

În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de-a două a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Citește și: Peste 30 de percheziţii la traficanţi de droguri. Substanțele interzise erau vândute minorilor, la petreceri (presshub.ro)

Alexandra și Georgiana au fost colege de clasa până în a IX-a, când fiecare a mers la un liceu, una în Uricani, cealaltă în Vulcan.

Continuarea, în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o singură zi

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o...

Tone de motorină, bani și vehicule indisponibilizate în 25 de percheziții

6 tone de motorină, bani și vehicule indisponibilizate de...

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...