Șoferul care nu a permis accesul în autobuz unei tinere cu dizabilități a fost concediat | Oltenia Live

Data:

Șoferul care nu a permis accesul și a umilit o tânără cu dizabilități și-a pierdut locul de muncă, anunță reprezentanții societății de transport.

Incidentul a avut loc miercuri, când șoferul a refuzat să încline rampa de acces în autobuz pentru o tânără aflată într-un scaun cu rotile.

Angajatul RAT Craiova a închis ușile mijlocului de transport și a plecat liniștit din stație, deși tânăra îi ceruse ajutorul și era obligația lui să încline acea rampă de care autobuzul dispune.

Citește și: Un ploieștean radicalizat, arestat pentru trădare după ce a colaborat cu Rusia

Șoferul care nu a permis accesul era de la RAT Craiova

„Având în vedere incidentul ce a avut loc în data de 22.05.2024, în care un conducător auto al societății a refuzat coborârea rampei pentru accesul unei persoane cu dizabilități în mijlocul de transport, RAT Craiova își cere scuze și asigură publicul călător că suntem total împotriva unui asemenea comportament.

Vă comunicăm totodată că, începând cu data de 24.05.2024, salariatului ce s-a făcut vinovat de incidentul menționat anterior, i-a încetat contractul individual de muncă”, arată RAT Craiova, într-un comunicat de presă.

Continuarea, în Oltenialive.ro

Citește și: Diplomat al Ambasadei Rusiei la București, declarat persona non grata

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Iordan Renata / Facebook)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Crosul „Ziua Olimpică” | Oltenia Live

Crosul „Ziua Olimpică” a ajuns la ediția XXIX-a. Evenimentul...

Zilele Hungarikum | Mesagerul de Sibiu

Zilele Hungarikum se află la cea de-a 15-a ediție,...