Şosea cu patru benzi, între Drumul Expres Galați-Brăila şi Centura Mare Galați

Data:

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean (CJ) Galați, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru o nouă investiție majoră în infrastructura rutieră.

Este vorba de construirea unui drum de legătură între Drumul Expres (DEx6) Galați-Brăila și viitoarea Variantă Ocolitoare a municipiului Galați („centura mare”). Potrivit calculelor specialiștilor, valoarea investiției este de 547.022.691 de lei, exclusiv TVA.

Citește și: Clasamentul atenţiilor şi mitei din spitalele ieşene, potrivit sondajelor printre pacienţi: IRO, „Elena Doamna” şi „Sf. Spiridon”, pe podiumul ruşinii

„Este un proiect extrem de complex din punct de vedere tehnic, care va face legătura între viitoare Centură Mare a Galațiului, cea care pleacă din vama Giurgiulești și trece prin spatele lacului Brateș, și Drumul Expres. Practic, unește granița cu Republica Moldova și podul de peste Dunăre, astfel încât traficul greu să nu mai traverseze orașul, sau să încarce fluxul de transport de pe DN 2B și DN 25”, a precizat președintele CJ, Costel Fotea.

Continuarea, în Viața Liberă!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related