Tag: Caracal

Browse our exclusive articles!

Bărbatul care şi-a ucis soacra după ce i-a dat o singură palmă, condamnat la închisoare

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Caracal, care în luna ianuarie şi-a ucis soacra în vârstă de 67 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Olt la patru ani şi şase luni de închisoare. Decesul femeii a survenit la câteva zile după ce bărbatul i-a aplicat o singură lovitură cu palma peste faţă.

Un elev din Caracal, delegat al României la ONU

Un elev al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal a fost ales delegat de tineret al României la ONU. 43 de tineri s-au înscris în această...

Caracal devine stațiune turistică, din pixul Guvernului

România are 35 de noi staţiuni turistice de interes local, a anunţat miercuri Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului. Printre acestea se află comune din județele...

Popular

Ciucă și Ciolacu, atrași în capcana lui Putin

Ciucă și Ciolacu, în capcana lui Putin - Analiză: Cei doi lideri ai coaliției de guvernământ se lasă atrași de Diana Șoșoacă și AUR într-o zonă a intoleranței depășită demult de Europa Occidentală. O zonă în care propaganda rusă știe cum să accentueze diviziunile.

1 Decembrie. Eveniment marca Eduard Schneider la Alba Iulia

Pasionații de muzică din Alba Iulia, dar și turiștii aflați în oraș de Ziua Națională, pot participa la un eveniment aparte, găzduit de cunoscutul producător Eduard Schneider.

Aktual24: Cercuri de interese în jurul României. „Evenimentele din Israel se petrec în al patrulea cerc”

Comandorul Sandu-Valentin Mateiu a detaliat intr-un interviu pentru aktual24.ro care sunt cele patru cercuri de interese din jurul Romaniei.

Capcane în Mina Lupeni, puse de director, după ce a văzut că nu poate stopa furturile

Mai mulți angajați de la Mina Lupeni, din județul...

Subscribe

spot_imgspot_img