Tag: război Ucraina

Browse our exclusive articles!

Volodimir Zelenski spune că Bahmutul este complet distrus, însă nu a fost cucerit de ruși

Autoritățile de la Kiev neagă susținerile șefului grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, care a spus sâmbătă că orașul estic Bahmut s-ar afla sub controlul rușilor.

„Uniți prin Muzică”, un proiect caritabil al Rotary Club Cluj-Napoca Hoia pentru sprijinirea copiilor răniți din Ucraina

Evenimentul este rezultatul colaborării cu muzicieni de renume mondial și își propune să contribuie la achiziționarea unui aparat medical pentru secția de Traumatologie Pediatrică din cadrul Spitalului din Cernăuți,  greu încercat în urma războiului din Ucraina.

Aktual24: Două avioane ucrainene ușoare au trecut granița și au bombardat Rusia. Unul dintre piloți a fost capturat

Două avioane ușoare care au decolat din Ucraina au bombardat, miercuri, un combinat din regiunea rusă Briansk. Unul dintre avioane a fost forțat să aterizeze, iar pilotul a fost capturat.

Porţi închise de şcoli în faţa copiilor fugăriţi de bombele ruseşti

Războiul început în urma cu un an şi o lună în Ucraina a distrus până în prezent sute de mii de familii. Dramele nu se opresc, însă, la numărul morţilor, ci trec dincolo de acesta fiind reflectate în vieţile celor care au fugit din calea bombelor ruseşti.

625 de copii ucraineni tratați la Iași. Medic: „Putem vorbi aproape de o patologie de război”

În urmă cu exact 400 de zile, tancurile rusești treceau granița în Ucraina, iar fluxul de refugiați ucraineni începea să curgă către granițele cu România. Chiar dacă țara noastră a fost mai degrabă o zonă de tranzit decât de destinație pentru refugiați, o parte dintre aceștia s-au stabilit totuși în regiunea Iașului. Mai mulți au avut nevoie însă de sprijin pentru a putea ajunge mai departe, inclusiv medical.

Popular

Subscribe

spot_imgspot_img