Tricolorii sunt pe locul I în grupă, în preliminariile Euro 2024 la fotbal

Data:

Tricolorii sunt pe locul I în grupă, după ce a obținut a patra victorie din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024. Tricolorii s-au impus categoric în fața Andorrei, scor 4-0.

România a detronat liderul Elveția

Cu peste 20.000 de copii în tribunele Arenei Naționale din București, România a surclasat selecționata Andorrei, la capătul unui meci controlat în totalitate de formația pregătită de Edi Iordănescu.

Tabela a fost deblocată în minutul 23 al partidei, când Nicolae Stanciu a deschis scorul, cu o lovitură executată impecabil, direct în vinclul porții lui Alvarez.

5 minute mai târziu, Ianis Hagi a dublat avantajul României. Jucătorul lui Deportivo Alaves a preluat în marginea careului centrarea trimisă de Nicușor Bancu și l-a învins pe portarul advers cu un șut puternic.

În minutul 42, arbitrul a fost sesizat din camera VAR la un contact între Garcia și Ianis Hagi, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri. Răzvan Marin a transformat fără emoții (min 44).

Citește și Mihai Chirica, mesaj la 2 noaptea, pe grupul intern al PNL Iaşi: „Dau cu voi de pământ de nu vă vedeţi!”

Repriza secundă a început exact cum s-a terminat prima, cu gol pentru România. Florinel Coman a primit mingea în careu de la Ianis Hagi și l-a învins pe Alvarez cu un șut puternic la colțul scurt (min 50). A fost primul gol marcat de Florinel Coman la naționala României. Cu această victorie, România urcă pe primul loc în Grupa I, cu două meciuri rămase de disputat. Mai multe, în Hotnews.

La meciul România – Andorra, 4-0, au fost prezenți 21.723 de spectatori, copii cu vârsta mai mică de 14 ani și însoțitorii acestora.

Echipa națională a României și Federația Română de Fotbal le mulțumește acestora pentru comportamentul exemplar și pentru atmosfera pe care au creat-o pe Arena Națională! Susținerea lor a fost simțită din plin de tricolori.

Mulțumirile merg și către insituțiile care au organizat venirea la stadion, dar și pentru cooperarea la accesul în stadion, către cei ce i-au însoțit și către părinții care le-au permis acestora să asiste la meci la o oră târzie, oră ce nu a putut fi modificată, din păcate, deși s-a încercat acest lucru, a scris Federația Română de Fotbal.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto – FRF

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...