Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul 3 în European Best Destination 2023. Olguța Vasilescu: „Suntem răzbunați, suntem înaintea Vienei”

Data:

Craiova este pe podiumul celor mai frumoase târguri de Crăciun organizate în Europa, conform rezultatelor publicate, în această după-amiază, de site-ul specializat europeanbestdestination.com.

Potrivit stiricraiova.ro, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, iar cel de-al doilea de orașul Gdańsk din Polonia. După Craiova, care a obținut locul trei în preferințele celor care au votat, pe locul 4, s-a clasat Viena. 

Citește și: Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen

”Măcar suntem răzbunați, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. Realmente este o surpriză, și faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, imediat după aflarea rezultatului, la ora 17.00.

Continuarea, pe stiricraiova.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
3 COMENTARII
  1. […] Potrivit stiricraiova.ro, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, iar cel de-al doilea de orașul Gdańsk din Polonia. După Craiova, care a obținut locul trei în preferințele celor care au votat, pe locul 4, s-a clasat Viena. , scrie PressHub […]

  2. […] Potrivit stiricraiova.ro, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, iar cel de-al doilea de orașul Gdańsk din Polonia. După Craiova, care a obținut locul trei în preferințele celor care au votat, pe locul 4, s-a clasat Viena. , scrie PressHub […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...