Times: Putin ar putea arunca în aer centrala nucleară Zaporojie, cea mai mare din Europa

Data:

Președintele rus Vladimir Putin ar putea să ordone aruncarea în aer a centralei nucleare Zaporojie pentru a-și consolida poziția șubredă, scrie cotidianul britanic Times într-un editorial, citat de serviciul rusesc al BBC.

The Times consideră că este important pentru Putin, în calitate de conducător autoritar, să salveze aparențele în ochii susținătorilor săi. Cu toate acestea, cursul războiului, a cărui declana;are a fost deja o „greșeală strategică uriașă”, și recenta tentativă de revoltă armată a lui Evgheni Prigojin l-ar putea împinge pe liderul de la Kremlin să ia unele măsuri radicale, consideră publicația britanică.

Citește și Copil de 3 ani atacat de un roi albine – peste 70 de ace scoase de medici

De mult timp, armata lui Putin nu a mai avut succese reale pe front pe care să le arate publicului, ceea ce dăunează imaginii unui lider de succes și hotărât, iar evenimentele din 24 iunie, potrivit Times, au demonstrat și mai mult poziția precară a lui Putin: armata rusă a opus puțină rezistență mercenarilor Wagner, iar oamenii din Rostov „i-au primit cu entuziasm pe mercenari”, mai arată Times. (Hotnews.ro)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related