Transport gratuit pe toate liniile de autobuz din Cluj-Napoca pentru elevii din zona metropolitană

Data:

Transport gratuit pe toate liniile de autobuz din Cluj-Napoca pentru elevii din zona metropolitană. În prezent elevii din zona metropolitană au gratuit doar pe o linie de transport public.

Potrivit propunerii înaintate recent de administrația locală, de luna viitoare elevii din zona metropolitană vor beneficia de gratuitate pe toate liniile de transport public din municipiul Cluj-Napoca.

Acordarea de facilități pentru transportul public elevilor le oferă acestora atât posibilitatea de a se deplasa eficient către și dinspre instituțiile de învățământ, cât și de a se bucura de viața culturală, sportivă, socială a orașului.

„Cel târziu din luna noiembrie, elevii care învață în Cluj-Napoca și locuiesc în comunele ce fac parte din Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj vor beneficia de transport gratuit pe raza municipiului pe toate liniile urbane – la fel ca elevii cu domiciliul în Cluj-Napoca – pe lângă gratuitatea la transportul în comun pe raza localității de reședință”, a notat, miercuri, primarul Emil Boc.

Facilitățile oferite vin în sprijinul elevilor și în dezvoltarea sistemului de învățământ clujean, astfel încât cei care studiază în Cluj-Napoca să dispună de mobilitate urbană.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Un comisar de poliție nu poate justifica 1,2 milioane de lei, după ce a luat 3 milioane euro credit de la BRD

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Se pregătesc alianțele pentru Consiliul Județean Timiș | Banatul Azi

Se pregătesc alianțele pentru Consiliul Județean Timiș și Consiliul...

Seceta a afectat peste 4.500 ha de culturi agricole | Ziarul de Iași

Seceta a afectat peste 4.500 ha de culturi agricole în...

Massive Attack a electrizat publicul la Electric Castle cu muzică și activism | Monitorul de Cluj

Concertul Massive Attack de sâmbătă seara la Bonțida a...