Trecerea Dunării pe la Bechet, suspendată. Opţiuni pentru turiştii care pleacă sau vin din Bulgaria sau Grecia

Data:

Trecerea Dunării cu bacul, pe la vama Bechet, în Bulgaria, este în continuare suspendată, după ce la sfârșitul lunii iulie a fost luată această decizie, din cauza nivelului scăzut al fluviului care nu mai permite funcționarea feribotului. Turiștii care au optat pentru stațiuni din Bulgaria sau Grecia sunt direcționați către alte puncte de trecere a frontierei, cei mai mulți alegând Calafat sau Giurgiu.

Citește și: Realitate și gândire magică în discursul lui Viktor Orbán la Bálványos. O analiză inginerească (I)

„Tranzitul peste Dunăre cu feribotul este suspendat la PTF Bechet. Operatorul feribotului Bechet-Oryahovo a informat Căpitănia Portului Bechet, despre faptul că, din cauza scăderii debitului fluviului Dunărea, începând cu data de 26.07.2022, platforma feribot care deservește linia Bechet-Oryahovo, își va înceta activitatea până la creșterea debitului fluviului.

Participanții la trafic aflați pe sensul de ieșire din România, au fost informați cu privire la această situație, fiind îndrumați către punctele de trecere adiacente de la graniţa cu Bulgaria” a transmis Poliția de Frontieră.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră-Serviciul Calafat, în tot acest timp, s-a observat o creștere a traficului prin punctul Calafat.

Continuarea, în Reporter24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related