Deutsche Welle: Ultima luptă a imperialismului rusesc

Data:

Indiciile din ultimele zile sunt evidente: Rusia se pregătește de o înfrângere în Ucraina. S-a văzut clar acest lucru și la aniversarea zilei de naștere de 70 de ani a lui Vladimir Putin, crede Jörg Himmelreich.

Ce deosebire: de ziua sa de naștere, la împlinirea a 70 de ani, singura luare de cuvânt a lui Vladimir Putin a fost citirea rece și lipsită de emoție a protocolului rezultatelor întâlnirii președinților din Comunitatea Statelor Independente (CSI). Cu totul altfel a fost apariția sa în urmă cu o săptămână, când și-a susținut discursul isteric și plin de ură în care a anunțat aproape țipând anexarea celor patru teritorii ucrainene ocupate.

Citește și: Omagiu adus eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău care au participat Războiului de Reîntregire a Neamului (presshub.ro)

Acum, Putin a admis brusc că „în Ucraina ne confruntăm cu o tragedie”. Fără să adauge, desigur, că este o tragedie provocată chiar de decizia sa de a porni un brutal război de agresiune. Deci nu mai e vorba de o operațiune specială care decurge conform planului. Nu se mai poate ascunde realitatea militară din Ucraina: pierderi mari în rândul soldaților și dotărilor armatei ruse, înfrângeri umilitoare suferite de aceasta.

Continuarea, în Deutsche Welle!

Sursă foto: dw.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață | Deutsche Welle

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață,...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, iar UE inițiază noi proceduri împotriva acesteia

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, în condițiile în...

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă să cedeze | DW

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă...