UMF o vrea şefă pe doctorița care şi-a internat în spital părinţii 1300 de zile

Data:

Noul manager interimar al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi, ec. Corneliu Mihai, începe activitatea cu o „temă” grea dată de Senatul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi. La finalul lunii iunie, aşa cum au menţionat şi cei de la 7iaşi.ro, Senatul UMF a votat mai multe recomandări cu privire la numirea şefilor de secţie de la unităţi medicale din toată capitala Moldovei.

În ceea ce priveşte Spitalul „Sf. Spiridon”, două recomandări atrag atenţia: la Chirurgie III ar trebui să revină dr. Dan Timofte, care a fost înlăturat de Ministerul Sănătăţii din funcţia de manager, în timp ce la Dermato-Venerologie recomandarea universităţii este chiar fostul şef de secţie, dr. Laura Gheucă-Solovăstru.

Citește și Efectele podului peste Dunăre – Navrom Bac reduce tarifele pentru autoturisme

Ziarul de Iaşi a prezentat cum dr. Laura Gheucă-Solovăstru s-a folosit de serviciile secţiei pe care o conducea şi de angajaţii acesteia pentru a oferi servicii de paliaţie pentru părinţii săi, internaţi cu lunile în unitatea medicală, pe costurile statului român. În urma seriei de materiale publicate de ziarul nostru, aceasta a fost schimbată din funcţia de şef de secţie, au fost unele controale de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar nu au fost operate alte modificări, aceasta continuându-şi activitatea la spital în paralel cu cea de la UMF Iaşi. Singura diferenţă era că mu a mai ocupat funcţia de şef de secţie, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
2 COMENTARII
  1. Siatemul de sanatate va muri lent daca nu se renunta la numirile pe criteriile politicie sau de rudenie si nu se trece la un sistem bazat oe competenta si profesionalism

  2. Siatemul de sanatate va muri repede daca nu se renunta la legaturile politice sau de rudenie si nu se revine la un sistem bazat pe competenta si profesionalism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related