Străinul care a alimentat elicopterul la benzinărie a intrat ilegal în România | Aktual24

Data:

Străinul care a alimentat elicopterul la benzinărie a intrat ilegal în România, fără un plan. Nimeni nu l-a oprit să ajungă până la Curtea de Argeș.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română a transmis, joi seara, un comunicat de presă în care precizează că pilotul elicopterului care a aterizat la o benzinărie din Curtea de Argeș a încălcat mai multe legi ale României. Pilotul este cetățean german, numele acestuia fiind Paul Kling, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

Citește și Ungaria se opune sprijinului financiar anunțat de NATO pentru Ucraina

Nimeni nu l-a oprit

Autoritatea Aeronautică Civilă Română a transmis, joi seara, un comunicat de presă în care precizează că pilotul elicopterului care a aterizat la o benzinărie din Curtea de Argeș a încălcat mai multe legi ale României.

Pilotul este cetățean german, numele acestuia fiind Paul Kling, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți dintre cei aflați în zonă au ținut să se filmeze cu elicopterul.

„A băgat GPL de 50 lei, eram acolo!” și „Băiatul de la peco, i-a făcut oare și parbrizul?”, au glumit oamenii pe internet.

Citește și Inculpații pot folosi arme de foc, expresie a „liberei dezvoltări a personalității umane”, spune CCR

Aktual24 a încercat să-l contacteze pe cetățeanul german, dar acesta avea telefonul închis. Nu este clar cum cetățeanul în cauza, Paul Kling, a traversat spațiul aerian fără un plan de zbor și fără să fie oprit de cineva. Elicopterul este înregistrat în SUA.

Străinul care a alimentat elicopterul a încălcat mai multe legi

„Urmare verificărilor efectuate în legătură cu zborul și respectiv aterizarea elicopterului Robinson 44 cu nr. de înmatriculare N-1019V, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a identificat deținătorul aeronavei, în persoana unui cetățean de naționalitate germană și a costatat că au fost încălcate reglementările în vigoare în ceea ce privește desfășurarea zborurilor civile pe teritoriul României.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Repetitie , Piata rosie de la Kremlin .Se testeaza sisteme de detectie si eficacitatea lor .Vor cadea cateva capete si se uita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed. Motivarea instanței

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed...