Un fost primar acuzat de viol a fost eliberat, iar victima este vecină cu el | Monitorul de Botoșani

Data:

Un fost primar acuzat de viol a fost eliberat, după ce a fost arestat pentru 30 de zile pentru că ar fi violat o tânără de 16 ani, vecină cu el. A putut pleca acasă la doar trei zile de la această sentință, spre uimirea tuturor şi în special a asistenţilor sociali, care monitorizează adolescenta.

După ce au aflat de decizia magistraţilor părinţii fetei spună că adolescenta a ajuns să se simtă ca într-o închisoare, după ce s-a izolat în casă, în timp ce presupusul violator umblă liber, chiar prin faţa porţii acesteia. Fata suferă de şoc posttraumatic, spun specialiştii, iar decizia ca presupusul agresor să fie eliberat, îi înrăutăţeşte și mai mut situaţia.

Citește și: Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Un fost primar din Botoșani acuzat de viol: „Eu nu ştiu cum gândeşte cine l-a eliberat”

Familia fetei este în şoc după ce fostul primar a scăpat de orice măsură instituită asupra sa şi spun că adolescenta este vizubil marcată.

„Astăzi am fost la Darabani şi i-am văzut maşina şi mi s-a făcut rău. Fetiţa se simte speriată, parca ar tremura şi o văd că se schimbă şi la faţă, că o cunosc. Dintr-o fată curajoasă, e palidă, supărată. Eu nu ştiu cum gândeşte cine l-a eliberat.

Citește și: Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Fostul primar din Baia Mare ceruse anularea condamnării

Este urât că el merge liber. Cum a ajuns liber cu o asemenea faptă, om de 54 de ani? Cred că el, pentru că a fost primar, o fi avut relaţii la nivel înalt, de nivel de judeţ, de comună.

Cred că are relaţii, altfel nu se justifică, asta nu este faptă de eliberat. El a spus că a fost într-o euforie, trebuiau să-l ţină să i se stingă euforia”, a spus revoltat bunicul fetei.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related