Un hărțuitor sexual, scos cu forța dintr-un mall din Cluj-Napoca

Data:

Un hărțuitor sexual, scos cu forța dintr-un mall din Cluj-Napoca. Un hărțuitor sexual a fost scos afară dintr-un mall din municipiu, după ce a făcut glume porcoase și invitații sexuale unor angajate. El este cunoscut și pentru că abordează copiii.

Deși în Cluj-Napoca există un hărțuitori sexual pe care foarte multe femei îl cunosc, acesta continuă să umble liber pe stradă și chiar să deranjeze angajatele unui mall din municipiu.

După o experiență neplăcută cu acest bărbat, care a trebuit dat afară de angajații de la securitate din incinta mall-ului, o tânără a vorbit public despre o problemă care „este în actualitate de câțiva ani”:

„Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici. Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani. Astăzi în jurul orei 16.15, am simțit-o pe pielea noastră când «distinsul domn» în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase. Este un prădător sexual atât pentru fetițe cât și pentru băieți! Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori in autobuze și in stație, făcând aceleași gesturi! Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”, a transmis o angajată dintr-un mall din Cluj-Napoca.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Care sunt acuzațiile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania electorală | Reporter24

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania...

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025 | Argeș Sport

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025,...

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată | Banatul Azi

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată. Tendința a...