Un medic a fost atacat de familia unei gravide la Maternitatea Botoșani

Data:

Un medic a fost atacat de familia unei gravide la Maternitatea Botoșani. Un echipaj de jandarmi a fost nevoit să intervină pentru a potoli rudele agitate ale unei gravide, care au ameninţat medicul de gardă cu acte de violenţă. Speriat, doctorul a reuşit să fugă din calea agresorilor şi s-a baricadat în sala de naşteri.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, la Maternitatea din Botoșani, la doar câteva zile după ce un bărbat ar fi intrat cu toporul în unitatea sanitară. Totul a început după ce o gravidă, în vârstă de 18 ani, cu sarcină la termen, a ajuns la Spitalul din Dorohoi.

Medicii de acolo au solicitat, însă, transferul tinerei la Maternitatea din Botoşani, pentru ca bebeluşul să fie adus pe lume prin cezariană. Astfel, la ora 14.00, a fost transmisă o solicitare în acest sens către Serviciul Judeţean de Ambulanţă. La ora 15:15 tânăra a ajuns cu ambulanţa la Matenitatea Botoşani, fiind primită în camera pentru Urgenţe de la spital. Acolo a fost chemat un medic de gardă, care a venit să o consulte şi să stabilească o serie de analize.

În timp ce specialistul dădea indicaţii cu privire la paşii ce trebuiau urmaţi, în camera de consultaţii au dat buzna trei persoane, două femei şi un bărbat, rude cu gravida. Acestea au început să facă scandal şi să îi ceară medicului de gardă să opereze pacienta imediat.

„La un moment dat, bărbatul i-a spus medicului să îi facă cezariană imediat pacientei, că dacă nu, îi ia gâtul. Medicul a reuşit să fugă în agitaţia creată şi s-a baricadat în sala de naşteri, de la etajul 1. Era extrem de panicat. Asistenta din sala de naşteri a sunat la 112, pentru a cere ajutor”, a relatat un cadru medical din spital.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, care a reuşit să aplaneze conflictul şi i- a calmat pe scandalagii.

Continuarea în Monitorulbt.ro

Citește și: VIDEO cu momentul prinderii lui Buzatu. A fost blocat de procurori pe un drum pe jumătate asfaltat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...