Un pesedist din Olt a trecut la PNL atras cu un post în primărie pentru soție

Data:

Post în primărie pentru soție. Transferul de la PSD la PNL al fostului candidat al social-democraţilor pentru Primăria Scorniceşti, Gheorghiţă Brînaru, n-a avut ca motiv doar convingeri şi neînţelegeri de natură politică. Potrivit unor surse, primarul Daniel Tudor s-a angajat că o va angaja la primărie pe soţia lui Brînaru, Geanina. Angajarea se face însă via Primăria Priseaca, instituţie condusă de un alt liberal, Ion Ioniţă, iar postul deja a fost scos la concurs.

Este vorba de postul de asistent în cadrul Compartimentului Relații cu Publicul și ANFP, Gestionare Curentă a Resurselor Umane și Funcțiilor Publice din cadrul Primăriei Priseaca. Ulterior, Geanina Brînaru ar urma să se transfere la Primăria Scorniceşti, condusă de noul şef al soţului ei, Daniel Tudor.

Însuşi primarul din Scorniceşti însuşi s-a deplasat la Primăria Priseaca, joi dimineaţa, pentru a pune la punct ultimele detalii privind angajarea doamnei Brînaru.

Citește și: Laura Ștefan: Ucraina vrea să arate că merită încrederea europenilor. Proceduri transparente, din buncăr, pentru prevenirea corupției

Postul a fost deja afişat pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) și ar trebui să apară și pe site-ul primăriei din localitate, doar că acesta este nefuncţional.

Contactat telefonic, primarul Ion Ioniţă a confirmat că Primăria Priseaca a scos la concurs nu unul, ci două posturi. El a adăugat că „oricine din România se poate înscrie la concurs”.

„Nu trebuie decât vechime un an în specialitatea studiilor, studiile fiind economice, administrative şi juridice. (…) Nu ştiu despre cine este vorba, vă spun sincer că n-am auzit în viaţa mea despre numele acestei femei. Eu am scos la concurs două posturi disponibile de care am mare nevoie la Primăria Priseaca. Dumneavoastră n-aveţi cum să realizaţi lucrul acesta, decât dacă aţi fi în locul meu. Dacă mă credeţi, mă credeţi! Eu vă spun din greutăţile pe care le întâmpin. Iar de doamna aceasta n-am auzit în viaţa mea, nu ştiu despre cine este vorba”, a declarat primarul.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Comasarea alegerilor nu este justificată. Ce probleme are ordonanța prin care se mută data alegerilor
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Uber și Bolt versus taxi. Ce alimentează conflictul  | Ziarul de Iași

Concurența dintre firmele de taxi tradiționale și serviciile de...

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...