Un român emigrat în Canada şi-a găsit sora după mai bine de 50 de ani, graţie unui test ADN

Data:

Traian Alexandru nu şi-a cunoscut niciodată părinţii naturali. El a fost abandonat de mic, lângă un tomberon de gunoi, unde a fost găsit de mama sa adoptivă, Maria Alexandru, care l-a crescut alături de soţul ei, Tudor.

N-a ştiut niciodată dacă mai are sau nu fraţi sau surori. A aflat, însă, recent, după cum scrie o publicaţie canadiană din Toronto, că are o soră. Descoperirea a fost posibilă după efectuarea unui test ADN, care a confirmat că Dacina Crasnanic este sora lui Traian Alexandru. Povestea descoperirii venite după mai bine de o jumătate de secol o puteţi citi aici (în limba engleză).

Citește și: Oana Dincă, membru CNA: CV-uri diferite, 14 contracte cu statul, susținere politică

Curios e şi faptul că atât Dacina, cât şi Traian au câte un fiu, care poartă acelaşi nume: Victor. Fiul Dacinei Crasnanic e student acum la aceeaşi universitate din Toronto pe care acum câţiva ani a absolvit-o şi fiul lui Traian. Hazardul a făcut ca atât Traian, cât şi sora lui, să locuiască foarte aproape, în două orăşele din zona metropolitană Toronto, pe care le despart doar câteva zeci de km, scrie Argeșul Online.

surse foto: CBC Canada, arhivă personală Traian Alexandru

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...