​Un tânăr din Oradea a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie

Data:

La ultima olimpiadă la care a putut participa ca elev, orădeanul Vlad Iova, care vara asta a absolvit Colegiul Național Emanuil Gojdu, a obținut un rezultat lăudabil: medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie.

Întreg lotul României a făcut performanță la această competiție, obținând două medalii de aur, una de argint și una de bronz, scrie edupedu.ro.

Competiția a fost organizată de China și s-a desfășurat online. Pe lângă Vlad Iova, a luat aurul elevul Alexandru Cătălin Dianu de la Liceul Internațional de Informatică din București. Argintul a fost câștigat de Teodor Pădureanu de la Colegiul Ferdinand I din Bacău, iar bronzul de Vlad Gabriel Ristache de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Fosta șefă a Serviciului de Resurse Umane din mandatul primarului Robu, urmărită penal de DNA

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe