Un traficant de droguri, prins pentru că nu a plătit la benzinărie | Argeșul Online

Data:

Un traficant de droguri, prins pentru că nu a plătit la benzinărie. Dat în urmărire internațională pentru trafic de droguri, un cetățean străin a ușurat munca polițiștilor prin neplata facturii de la benzinărie.

Polițiștii din Drăganu, județul Argeș, au prins azi un traficant de droguri urmărit internațional, după ce acesta alimentase cu carburant fără să plătească.

A plecat fără să plătească și a fost dat în urmărire

Străinul (probabil, austriac) a alimentat cu carburant la o benzinărie la ieșirea din Pitești spre Bascov, dar a plecat fără să plătească. Firește, a fost dat în urmărire.

Citește și O judecătoare a amânat 44 de procese într-o zi pe „marja de apreciere recunoscută statelor”. Anchetată de Inspecția Judiciară

La scurt timp după primirea sesizării, polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au observat în trafic, pe DN 7, pe raza comunei Cotmeana, autovehiculul ce corespundea descrierii, procedând la oprirea acestuia.

Are domiciliul pe raza județului Hunedoara

Ca urmare a comportamentului recalcitrant manifestat de conducătorul auto, polițiștii l-au imobilizat.

Din verificările efectuate pentru stabilirea identității celui în cauză a rezultat că bărbatul, de 48 de ani, cu domiciliul în Deva, județul Hunedoara, este urmărit la nivel internațional, în baza unui Mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria”, a transmis biroul de presă al Poliției Argeș, conform Argeșul Online.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și Hărțuirea jurnaliștilor români, criticată de Departamentul de Stat al SUA. Cazul Boroș-PRESShub

În urmă cu aproximativ o lună, un caz interesant atrăgea atenția publicului, când un cetățean străin a alimentat elicopterul la o benzinărie din Curtea de Argeș.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți dintre cei aflați în zonă au ținut să se filmeze cu elicopterul și pe cel care a alimentat de 50 lei”.

Și în acea situație, cetățeanul străin a comis mai multe ilegalități și au fost încălcate reglementările în vigoare în ceea ce privește desfășurarea zborurilor civile pe teritoriul României.

Citește și Străinul care a alimentat elicopterul la benzinărie a intrat ilegal în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: argeșulonline.ro

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related