Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Data:

Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova. Actorul clujean a primit din partea Ordinului Masonic titlul de Mare Maestru de Onoare.

Actorul clujean Dorel Visan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri, 19 aprilie.

La nicio săptămână de la eveniment, actorul Dorel Visan, a fost premiat și de organizație care, culmea, este văzută în Rusia drept un portdrapel al „imperialismului mondial: francmasoneria”.

Citește și O judecătoare a amânat 44 de procese într-o zi pe „marja de apreciere recunoscută statelor”. Anchetată de Inspecția Judiciară

„Tezaur viu al culturii românești, arhanghel al spiritualității, reper național”

Mai precis, Ordinul Masonic Umaniterra din Cluj-Napoca i-a oferit cunoscutului artist filorus titlul de Mare Maestru de Onoare.

Actorul este numit „tezaur viu al culturii românești, arhanghel al spiritualității, reper național”, în anunțul de pe pagina de Facebook a ordinului Masonic.

„Maestrul Dorel Visan acceptă titlul de Mare Maestru de Onoare Ad-Vitam al Ordinului Masonic Umaniterra în prezența a zeci de Frați și Surori, membri ai Ordinului Umaniterra. (…)

Mulțumim maestrului Dorel Visan pentru acceptarea acestui Titlu Onorific. (…) Glorie muncii ce aduce plus valori! Chemăm la unitate prin diversitate, armonie și pace în lume”, scriu cei de la Umaniterra, lângă un instantaneu fotografic surprins la eveniment, potrivit Aktual24.

Citește și Raportul Departamentului de Stat al SUA privind drepturile omului în România pe 2023 dezvăluie „corupția guvernamentală gravă”

Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra. Invitat la Festivalul de la Moscova

Actorul Dorel Visan s-a aflat recent la Moscova, în calitate de invitat la Festivalul de la Moscova. Alături de Visan au fost și Laura și Ciprian Mega, regizorul filmului „21 de rubini”.

În imagini îi puteți vedea pe marele și dragul nostru Dorel Visan care, împreună cu părintele Mega, o încadrează pe covorul roșu pe producătoarea filmului, Laura Mega”, a anunțat Cozmin Gușă pe site-ul său, solidnews.ro, conform Aktual24.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Aktual24.ro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Au înflorit narcisele și gențienele în Munții Rodnei | Săptămâna Online

Au înflorit narcisele și gențienele pe Masivul Saca, din...