Un tronson al Autostrăzii Transilvania ar putea fi finalizat în acest an

Data:

Constructorii Strabag și Geiger s-au mobilizat și lucrează în ritm accelerat la lotul Chețani-Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania. Tronsonul ar putea fi gata cu câteva luni înainte de termen.

O filmare aeriană realizată recent arată că mobilizarea celor doi constructori, Strabag și Geiger, continuă pe Autostrada A3 Transilvania, lotul Chețani-Câmpia Turzii. Tronsonul ar putea fi deschis cu circa 8  luni înainte de termenul contractual, arătau reprezentanții Asociației Pro Infrastructură în luna martie. Termenul de finalizare este luna august a anului 2024, însă dacă lucrările își păstrează ritmul actual, ar putea fi finalizate anul acesta.

Lotul dintre Câmpia Turzii și Chețani are lungimea de 15,7 kilometri și, odată cu finalizarea, va fi primul lot al Autostrăzii A3 Transilvania care va leda două reședințe de județ: Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Cum va cuceri inteligența artificială fabricile și cum va înlocui angajații

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related