VIDEO – Cum arată cel mai nou parc din Cluj – va fi inaugurat anul acesta

Data:

VIDEO – Cum arată cel mai nou parc din Cluj – va fi inaugurat anul acesta. Se lucrează intens la cel mai nou parc al Clujului. Acesta va fi deschis publicului înainte de finalul anului, a promis primarul Emil Boc.

Este vorba de Parcul Observator din cartierul Zorilor, care trebuie să fie finalizat în 2023. Noul parc al clujenilor va avea zone de promenadă și recreere, piste de biciclete și dotări moderne. Lucrările de complexitate mai mare par a se apropia de finalizare, urmând ca ultimele detalii și retușuri să fie puse la punct în curând, înainte de deschiderea parcului pentru clujeni.

YouTube video

La începutul lunii, primarul Emil Boc anunța că Parcul Observator, o investiție de peste 1,5 milioane euro pe o suprafață de 1,2 hectar,  va fi finalizat anul acesta.

Citește și Alexandra s-a rugat de medici să o opereze până în ultima clipă – Mesajele ei către medici au rămas fără răspuns 

„Un nou parc prinde contur în Cluj-Napoca! Parcul Observator din cartierul Zorilor cu o suprafață de 1,2 hectare va fi finalizat anul acesta. Am verificat, alături de viceprimarul Dan Tarcea și Gheorghe Șurubaru, administratorul municipiului, stadiul lucrărilor la Parcul Observator din cartierul Zorilor. Primăria urmărește să amenajeze aici un spațiu verde de calitate, accesibil tuturor (…) Din suprafața totală a parcului, 90% reprezintă suprafața verde, iar restul cuprinde alei, piste de biciclete, respectiv celelalte amenajări prezentate mai sus (…) Primăria continuă investițiile în dezvoltarea zonelor verzi din cartierele Clujului”, a anunțat recent Emil Boc pe pagina de Facebook. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...