„Venisem să-i iau mașină, i-am luat loc de veci”. Tânăra omorâtă de șoferul drogat, de nerecunoscut la morgă

Data:

„Venisem să-i iau mașină, i-am luat loc de veci”. Tânăra omorâtă de șoferul drogat, de nerecunoscut la morgă. Acuzații grave ale familiei. Părinții tinerilor care au fost omorâți de șoferul drogat au mers duminică la morga din Mangalia pentru a-i identifica, conform procedurilor. Părinții fetei de 20 de ani din București sunt împietriți de durere și au povestit presei că trupul fetei lor a fost făcut zob. Tatăl fetei face acuzații grave, susținând că poliția nu l-a sunat pentru a-l anunța de tragicul accident.

Cătălin Ștefan Dragomir a venit împreună cu soția sa și bunica fetei pentru a o identifica pe tânăra care venise la mare doar cu o zi înainte de tragicul accident.

Bărbatul spune că fiica sa era un copil cuminte, învăța bine, nu făcea probleme, nu lipsea de acasă, nu fuma și nu bea. Tânăra era bursieră și a luat 9.81 la examenul de bacalaureat, potrivit familiei. La morga din Mangalia, el a identificat-o pe fată. Nu le-a lăsat pe soția sa și bunica fetei să o vadă pentru că ar fi fost șocate, oasele ei fiind fracturate aproape în totalitate în accident.

Citește și Premierul Marcel Ciolacu îl face consilier onorific pe Victor Ponta – fostul premier PSD a cochetat în ultima vreme cu partidul extremist AUR

„Nu mai e copilul meu. A fost împrăștiată… doar că e în piele, atât”, a spus tatăl în fața morgii din Mangalia. Bunica fetei, cu lacrimi în ochi, a spus că cei de la morgă nu pot să o îmbrace.

Venise să îi ia mașină

Tatăl fetei de 20 de ani a povestit că s-a întors din Germania, unde lucrează, pentru a petrece concediul alături de familie. Împreună cu cealaltă fiică și soția sa ar fi urmat să vină la mare pentru o vacanță cu fiica sa care a murit sâmbătă dimineață. Fata venise la mare alături de colegii de la Facultatea de Geografie din București. Tânărul care a murit alături de fiica sa era cu un an mai mare, a povestit tatăl tinerei.

Tânăra își anunțase tatăl în urmă cu o lună și jumătate că a obținut carnetul de conducere și urmau să cumpere o mașină. Vorbise cu ea marți despre cursul valutar ca să știe câți bani ar fi necesari pentru achiziționarea unui autoturism. „Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum”, a mărturisit bărbatul în fața presei. (Hotnews)

Foto: DreamsTime

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...