VIDEO Deputat PSD despre crima de la 2 Mai: „Va fi o mușamalizare elegantă”

Data:

Deputat PSD despre crima de la 2 Mai, în care Vlad Pascu a ucis cu mașina doi tineri: va fi mușmalizată și nimeni nu va răspunde cu adevărat după această tragedie.

Va fi foarte greu să reformăm acest sistem

Domnul Predoiu s-a ascuns după o conferință de presă și nu se va întâmpla nimic. A fost un foc de paie, cu toate declarațiile, și în acest sistem vom asista la o mușamalizare elegantă”, a afirmat Laurențiu Gîdei, la emisiunea Subiectiv B, cu Oana Stănciulescu, difuzată de B1.

Deputatul PSD s-a referit „la un film pe care l-am văzut recent, un film românesc, în care regizorul și actorii au scos foarte bine relația dintre beizadea, polițistul bun și polițistul corupt”.

„Va fi foarte greu să depolitizăm acest sistem, va fi foarte greu să reformăm acest sistem, va fi foarte greu să avem responsabili pentru cele două crime. Pentru că tânărul drogat, la revedere!”, a afirmat Laurențiu Gîdei.

VIDEO aici (de la minutul 11.56)

Laurențiu Gîdei este deputat PSD de Galați, membru în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.

Citește și: Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai. Legături cu frații Cămătaru

Demiteri de la adjunct în jos

Ministerul de Interne a anunțat miercuri că au fost demiși adjunctul șefului IPJ Constanța, Marin Dincășeful serviciului rutier Constanța, Constantin Stoian, șeful poliției din Mangalia, Dragos Gabriel Cristea, și șeful biroului de poliție din Vama Veche, Radu Vachente.

Dar șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Adrian Glugă, a rămas deocamdatăă în funcție.

Citește și: Demiteri la Poliția Constanța. Nu șeful, ci adjunctul său și șeful unui serviciu

Controlat de două ori. Degeaba

Tânărul de 19 ani care a ucis în accidentul de la 2 Mai a fost controlat de polițiști cu două ore înainte de tragedie. Surse din Poliție au declarat pentru aktual24.ro că Vlad Pascu a fost oprit de două ori înainte de producerea accidentului, iar a doua oară a fost dus chiar și la secția de Poliție.

„Vlad Pascu fost oprit de două ori înainte de producerea accidentului. O dată la un control de rutină, iar apoi după un apel 112. În niciuna dintre situații nu a fost testat de droguri.

După ce a fost oprit a doua oară, Pascu a fost dus și la secția de Politie. Polițiștii fac acum verificări dacă a consumat droguri după ce a plecat de la secția de Poliție”, au declarat sursele.

Șoferul care a ucis doi tineri în 2 Mai nu a fost testat și de droguri. Surse din Poliție au declarat pentru aktual24.ro că Vlad Pascu nu a fost testat și pentru consumul de droguri, în momentul în care a fost dus la secție de polițiști, înainte de accident, pentru că polițistul care știe să folosească aparatul era în concediu medical.

Totuși, Poliția Constanța are 12 aparate drug-test. Vlad Pascu putea fi testat, a anunțat Ministerul de Interne, după verificările făcute în urma accidentului mortal de la 2 Mai.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2: inițial cinci...