VIDEO Drumarii au turnat asfalt peste un câine mort, pe un drum din Sibiu

Data:

Drumarii au turnat asfalt peste un câine mort, pe un drum din comuna sibiană Porumbacu de Jos, ceea ce a trezit nemulţumire pe reţelele de socializare, după ce imaginile cu patrupedul au fost publicate pe internet de un localnic.

„Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu a avut intervenţii la lucrarea care a fost făcută anul trecut. (…) Şi eu cer explicaţii în continuare şi am apelat la cei de la Sibiu”, a spus primarul Georgeta Maria Poşa.

DRDP Brașov susține că leșul animalului a ajuns pe partea carosabilă adus de roțile unui tractor după finalizarea lucrării, potrivit Ora de Sibiu.

Citește și Taxele și impozitele locale se vor majora cu 13,8% în 2024

„Imaginile sunt din zona unor lucrării executate pe perioada de garanție de catre un prestator, lucrării ce constau în reprofilarea stratului rutier bituminos foarte subțire cu o grosime variabila de 0,5 – 1 cm.

Procesul tehnologic este următorul: se frezează 1 cm din stratul de uzura, se emulsionează suprafața iar apoi se așterne un strat de 0,8 cm de agregate pentru o aderenta mai bună.

Aceste lucrării au fost executate în interiorul marcajului de delimitare a parții carosabile. Acel leș de animal, adus de pe un drum lateral, probabil pe rotile unui tractor, a ajuns acolo după momentul finalizării procesului tehnologic dar a rămas aderent din cauza adezivității emulsiei bituminoase proaspăt turnate.

Leșul a fost îndepărtat de colegii noștri în timpul reviziilor zilnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Sursa foto/video – Mesagerul de Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...