VIDEO Drumarii au turnat asfalt peste un câine mort, pe un drum din Sibiu

Data:

Drumarii au turnat asfalt peste un câine mort, pe un drum din comuna sibiană Porumbacu de Jos, ceea ce a trezit nemulţumire pe reţelele de socializare, după ce imaginile cu patrupedul au fost publicate pe internet de un localnic.

„Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu a avut intervenţii la lucrarea care a fost făcută anul trecut. (…) Şi eu cer explicaţii în continuare şi am apelat la cei de la Sibiu”, a spus primarul Georgeta Maria Poşa.

DRDP Brașov susține că leșul animalului a ajuns pe partea carosabilă adus de roțile unui tractor după finalizarea lucrării, potrivit Ora de Sibiu.

Citește și Taxele și impozitele locale se vor majora cu 13,8% în 2024

„Imaginile sunt din zona unor lucrării executate pe perioada de garanție de catre un prestator, lucrării ce constau în reprofilarea stratului rutier bituminos foarte subțire cu o grosime variabila de 0,5 – 1 cm.

Procesul tehnologic este următorul: se frezează 1 cm din stratul de uzura, se emulsionează suprafața iar apoi se așterne un strat de 0,8 cm de agregate pentru o aderenta mai bună.

Aceste lucrării au fost executate în interiorul marcajului de delimitare a parții carosabile. Acel leș de animal, adus de pe un drum lateral, probabil pe rotile unui tractor, a ajuns acolo după momentul finalizării procesului tehnologic dar a rămas aderent din cauza adezivității emulsiei bituminoase proaspăt turnate.

Leșul a fost îndepărtat de colegii noștri în timpul reviziilor zilnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Sursa foto/video – Mesagerul de Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Accident mortal la Galați – microbuz plin cu pasageri, răsturnat

Accident mortal la Galați - microbuz plin cu pasageri,...

Aeronavele pot opera zboruri la Craiova și pe Gerul Bobotezei

Aeroportul Internațional Craiova a fost dotat cu echipamente de...